ابوترابی‌فرد، خطیب جمعه تهران: آمریکا در عمل تهدید و در سخن تقاضای مذاکره می‌کند واکنش روابط عمومی دفتر امام جمعه اردبیل به اخبار جعلی معاون حقوقی رئیس‌جمهوری: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است لاریجانی: ترامپ توافق هسته‌ای را نقض کرد بعد می‌گوید من رییس جمهور صلحم / ایرانی‌ها از غرش‌های دشمنان نمی‌ترسند سرلشکر باقری: حرکت پرشتاب در علم و فناوری با جدیت ادامه یابد پزشکیان: اگر به نیروی انسانی خود تکیه کنیم تحریم‌ها راه به جایی نمی‌برند پزشکیان وارد ورامین شد پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم جزئیات مصوبات طرح ساماندهی تجمعات و راهپیمایی‌ها پزشکیان: چرا تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: دعوت به مذاکره از سوی آمریکا فریب است پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند

قالیباف: حکمرانی صحیح نتیجۀ همراهیِ تصمیم سیاسی با تشخیص علمی است

رئیس مجلس گفت: حکمرانی صحیح زمانی شکل می‌گیرد که تشخیص علمی با تصمیم سیاسی همراه باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد باقر قالیباف در نشست جمعی از اساتید جغرافیای دانشگاه تهران و دانشگاه‌های کشور با تأکید بر اینکه علم جغرافیا، علم کشورداری و حکمرانی است، اظهار داشت: اگر می‌گوییم می‌خواهیم کشوری مستقل بوده و مولد باشیم، بی شک باید تولید قدرت، ثروت، معرفت و منزلت داشته باشیم و در این راستا براساس تجربه‌ای که دارم معتقدم که علم جغرافیا در کنار نقشی که به عنوان تأثیرات انسان و مکان در بستر زمان دارد، با نگاه سایبرنتیکی و نه نگاه مکانیکی و داینامیکی، چه در حوزه فردی، چه محلی، چه منطقه‌ای و چه جهانی می‌تواند در تولید قدرت و ثروت اثرگذار باشد.

قالیباف همچنین اضافه کردن تحلیل علمی به تمام تصمیم‌ها و عملکرد‌های گذشته را یک ضرورت خواند و افزود: عمده مشکلات ما زمانی بوده که به تشخیص علمی توجه نکرده ایم و یا تشخیص علمی داشته ایم، اما تصمیم سیاسی خود را در آن دخیل نکرده ایم لذا برای حکمرانی باید این دو موضوع را توأمان داشته باشیم و بدانیم که برایند تشخیص علمی و تصمیم سیاسی در زمان درست است که ما را موفق می‌کند.

وی در همین زمینه تصریح کرد: معتقدم حکمرانی صحیح زمانی شکل می‌گیرد که تشخیص علمی با تصمیم سیاسی همراه باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با تاکید بر اینکه ما باید قدرت حل مسئله پیدا کرده و راهکار و راه حل برای مشکلات داشته باشیم، افزود: رهبر معظم انقلاب از سال ۹۹ به موضوع تحول اشاره کرده اند و در بیانات ابتدای امسال خود نیز بر این موضوع خطاب به اساتید، نخبگان و دانشجویان تأکید کردند تا به حوزه تحول توجه شود.

بر اساس این گزارش، در این نشست اساتید و نخبگان جغرافیا نیز به بیان دغدغه‌های خود پرداخته و تأکید کردند که با توجه بیشتر به ابعاد مختلف علم جغرافیا در سیاست‌های داخلی و خارجی، می‌توان کشور را به شکل بسیار بهتری اداره کرد.

در پی بیان این نکات، با دستور قالیباف، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی مکلف به برگزاری نشست‌های پژوهشی برای تعیین جایگاه علم جغرافیا در کشور و ارائه راهکار برای حل مشکلات کشور از نگاه این علم و متخصصان آن شد./ باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار